General

A beautiful, renovated tenement house located 5 minutes from the beach in La Zenia near Cabo Roig. This Renovated House has a great location that provides close access to the beach, golf course, bars and restaurants. Its additional advantage is a solarium with a view of the sea and the surrounding area, which is an ideal place to relax in the fresh air.
Interior and equipment
The property displayed for sale is very sunny and tastefully decorated. On the ground floor there is an open living / dining room with a seating area, a modern kitchen and a bathroom. The living room has stairs leading to the first floor to 3 spacious bedrooms and a bathroom with a shower. Another stairs lead to the solarium on the roof, ideal for sunbathing or relaxation with fantastic views of the sea and the surrounding area.
The property put up for sale consists of:
Open living / dining room, kitchen, 3 bedrooms, 2 bathrooms, solarium.
Description of the building
Renovated tenement house located 5 min from the beach
It has a solarium with views of the sea and the surrounding area
The property is located near numerous commercial and service premises
The building is located just 10 minutes from one of the dozen or so world-renowned golf courses
The area around the property in Alicante
The property is located in a picturesque area directly by the sea. This is undoubtedly an ideal location for people who are passionate about water sports, mountain climbing and also for those who just like to bask in the sun. The property is located close to commercial and service premises as well as tourist attractions. The most famous elements of the city include the Santa Barbara Castle, which is located high above the city and the port of Alicante.
ID: MJ-0083-CE-3375ST 139,000 € Area of the property: 85 m2

Een mooi, gerenoveerd woonhuis op 5 minuten van het strand in La Zenia, in de buurt van Cabo Roig. De accommodatie heeft een geweldige locatie die een directe toegang biedt tot het strand, de golfbaan, bars en restaurants. Het extra voordeel is een solarium met uitzicht op de zee en de omgeving, die een ideale plek is om te ontspannen in de frisse lucht.
Interieur en uitrusting
Het te koop aangeboden pand is zeer zonnig en smaakvol ingericht. Op de begane grond is er een open woon / eetkamer met een zithoek, een moderne keuken en een badkamer. De woonkamer heeft een trap naar de eerste verdieping naar 3 ruime slaapkamers en een badkamer met een douche. Een andere trap leidt naar het solarium op het dak, ideaal om te zonnebaden of te ontspannen met een fantastisch uitzicht op de zee en de omgeving.
Het te koop aangeboden pand bestaat uit:
Open woon- / eetkamer, keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, solarium.
Beschrijving van het gebouw
Gerenoveerde woning gelegen op 5 minuten van het strand
Het heeft een solarium met uitzicht op de zee en de omgeving
De accommodatie ligt in de buurt van tal van commerciële en servicepunten
Het gebouw ligt op slechts 10 minuten van een van de tientallen wereldberoemde golfbanen
Het gebied rond het eigendom in Alicante
De accommodatie ligt in een schilderachtig gebied direct aan zee. Dit is ongetwijfeld een ideale locatie voor mensen die gepassioneerd zijn door watersporten, bergbeklimmen en ook voor degenen die graag in de zon willen zonnebaden. De accommodatie ligt dicht bij commerciële en servicepunten evenals toeristische attracties. De bekendste elementen van de stad zijn het Santa Barbara-kasteel, dat hoog boven de stad en de haven van Alicante ligt.
ID: MJ-0083-CE-3375ST 139,000 € Oppervlakte van de eigenschap: 85 m2
real estate-immo