General

Apartment for sale in Benidorm, located the 2nd line to Poniente beach.
It is located in one of the most popular quaint streets of Old Town and has a real Spanish feel. This property has 37 m2 with1 double bedroom with wardrobe, a living room leading out to the balcony, French style kitchenette and 1 bathroom with shower. From the living room, you can access the balcony.
The apartment is completely renovated with great taste and is fully furnished, ready to move into. Optional garage at € 20,000 more.
The apartment’s location is fabulous by having all services around and is very close to the 2 main beaches of Benidorm: Poniente and Levante.
It is also near the port, just steps from the famous Dove park and the 1-minute walk from the Poniente Beach and the old town.
If you are looking for an apartment ideally located, at a great price, with good rental potential, this is the one
120000 Euro 37M2 Ref H -348

 

Appartement te koop in Benidorm, gelegen 2e lijn naar strand Poniente.
Het is gelegen in een van de meest populaire, schilderachtige straatjes van de oude binnenstad en heeft een echte Spaanse sfeer. Deze woning heeft 37 m2 met 1 slaapkamer met een kledingkast, een woonkamer die uitkomt op het balkon, een kitchenette in Franse stijl en 1 badkamer met een douche. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon.
Het appartement is volledig gerenoveerd met veel smaak en is volledig ingericht, klaar om in te trekken. Optionele garage op € 20.000 meer.
De locatie van het appartement is fantastisch door alle services in de buurt te hebben en ligt zeer dicht bij de 2 belangrijkste stranden van Benidorm: Poniente en Levante.
Het ligt ook vlak bij de haven, op een steenworp afstand van het beroemde duivenpark en op 1 minuut lopen van het Poniente-strand en de oude binnenstad.
Als u op zoek bent naar een ideaal gelegen appartement, voor een geweldige prijs, met een goed verhuurpotentieel, is dit het enige
120000 Euro 37M2 Ref H -348