General

Apartment for sale in Benidorm, located in the center of the city, about 300 meters from the beautiful beach of Poniente. It has 55 m2 built divided into 1 bedroom with built-in wardrobe, living room, fully equipped kitchen, gallery and 1 bathroom with bathtub.

The apartment is only 9 years old. It is in perfect condition and is fully furnished, ready to move in. It has hot and cold air conditioning.

The apartment has a beautiful location because it is surrounded by all amenities and a few meters from a pleasant beach known as Playa del Malpas and the 2 most important beaches that Benidorm offers: Levante and Poniente.

Malpas Beach is a small and charming bay located between the beaches of Levante and Poniente. .

Levante Beach, is one of the best beaches in Europe and is also known as “the beach of dawn”, it is fine sand, is 2 kilometers long and up to 75 meters wide in the largest area.

The beach of Poniente is of fine golden sand with a length of 3,200 meters long and 110 meters wide in the widest part, located in the southern part of Benidorm, runs from the marina to the Cala de Finestrat. It is ideal for enjoying the sunsets that can be seen from it.

135.000 Euro

 

Appartement te koop in Benidorm, gelegen in het centrum van de stad, op ongeveer 300 meter van het prachtige strand van Poniente. Het heeft 55 m2 gebouwd verdeeld in 1 slaapkamer met ingebouwde kledingkast, woonkamer, volledig uitgeruste keuken, galerij en 1 badkamer met ligbad.
Het appartement is slechts 9 jaar oud. Het is in perfecte staat en is volledig ingericht, klaar om in te trekken. Het heeft warme en koude airconditioning.
Het appartement heeft een prachtige locatie, omdat het wordt omringd door alle voorzieningen en op een paar meter van een aangenaam strand dat bekend staat als Playa del Malpas en de 2 belangrijkste stranden die Benidorm biedt: Levante en Poniente.
Malpas Beach is een kleine en charmante baai gelegen tussen de stranden van Levante en Poniente. .
Levante Beach, is een van de beste stranden van Europa en staat ook bekend als “het strand van de dageraad”, het is fijn zand, is 2 kilometer lang en tot 75 meter breed in het grootste gebied.
Het strand van Poniente is van fijn goudkleurig zand met een lengte van 3.200 meter lang en 110 meter breed in het breedste deel, gelegen in het zuidelijke deel van Benidorm, loopt van de jachthaven naar de Cala de Finestrat. Het is ideaal om te genieten van de zonsondergangen die er vanaf te zien zijn.

135.000 Euro