General

Apartment for sale in Benidorm, located in the Poniente area, very close to the fabulous beach.
This Poniente apartment has 35 m2 built with 1 double bedroom, living room, French kitchen (in the living room) and 1 bathroom with bathtub.
The apartment offers beautiful views of the Poniente Beach and is fully furnished, ready to move into. It is located in a quiet urbanization very well maintained with community parking, community pool, and community tennis court.
The apartment is close to all services and 2 beautiful beaches, Poniente and Cala Finestrat.
La Cala beach is a sandy bay surrounded by a promenade with a selection of cafes and bars to enjoy.
The beach of Poniente de Benidorm is glorious with golden sands leading down to the Mediterranean sea. There are some of Benidorm´s best restaurants in this area.
127500 Euro 35 M2 Ref H -338

Appartement te koop in Benidorm, gelegen in de wijk Poniente, zeer dicht bij het prachtige strand.

Dit appartement Poninete heeft 35 m2 gebouwd met 1 slaapkamer, woonkamer, Franse keuken (in de woonkamer) en 1 badkamer met ligbad.

Het appartement biedt een prachtig uitzicht op het Poniente-strand en is volledig ingericht, klaar om in te trekken. Het is gelegen in een rustige urbanisatie, zeer goed onderhouden met gemeenschappelijk parkeren, gemeenschappelijk zwembad en gemeenschappelijke tennisbaan.

Het appartement ligt dicht bij alle voorzieningen en 2 prachtige stranden, Poniente en Cala Finestrat.

Het strand van La Cala is een zanderige baai en wordt omringd door een promenade met een keur aan cafés en bars om van te genieten.

Het strand van Poniente de Benidorm is glorieus met gouden zand naar de Middellandse zee. Er zijn enkele van de beste restaurants van Benidorm in dit gebied

127500 Euro 35 M2 Ref H- 338.

Related Accommodation

A beautiful, sunny three bedroom Apartment

Immaculate Apartment In Cala de Finestrat