General

Apartment for sale in Calpe, located 200 meters from Beach,

Close to the promenade,and the peñon de Ifach, the fishing port and Real Club Nautico.

The Apartment In Calpe offers beautiful sea views to the Rock of Ifach. It is in perfect condition and is offered completely furnished, ready to move into. Included in the price is a parking private parking space.

The apartment has hot and cold air conditioning. It has 55 m2 with 1 double bedroom with wardrobe, a living room, fully equipped kitchenette (open to living room), an open terrace and 1 bathroom with bathtub. From the living room there is access to the terrace.

The apartment is located in a building enjoying magnificent views of the beach, built in 2006 and has a swimming pool and green areas.

139.000 Euro

 

Appartement te koop in Calpe, op 200 meter van het strand,

Dicht bij de boulevard en de Peñon de Ifach, de vissershaven en Real Club Nautico.

Het appartement biedt een prachtig uitzicht op zee aan de Rots van Ifach. Het is in perfecte staat en wordt volledig gemeubileerd aangeboden, klaar om in te trekken. Inbegrepen in de prijs is een parkeerplaats op eigen parkeerplaats.

Het appartement heeft warme en koude airconditioning. Het heeft 55 m2 met een tweepersoons slaapkamer met garderobe, een woonkamer, volledig ingerichte kitchenette (open naar de woonkamer), een open terras en 1 badkamer met ligbad. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het terras.

Het appartement is gevestigd in een gebouw met een prachtig uitzicht op het strand, gebouwd in 2006 en heeft een zwembad en groene zones.

139.000 Euro

Contact us now for more detailshttps://realestate-immo.com/

Related Accommodation