General

Apartment in the center of Calpe very close to the sea
Nice, cozy one-bedroom apartment, located in a quiet area in the center of Calpe. The apartment is located close to all services.
Interior and equipment of the apartment
The 40m2 apartment is located in a building with a lift in the center of Calpe. In the interior of the apartment there is one bedroom, living room, kitchen and bathroom. The rooms in the apartment are furnished, ready to move in immediately. In addition, outdoor parking is offered to residents of the building.
Apartment ideal for one or two people who want to live in the center with easy and close access to all services.
The property put up for sale consists of:
bedroom, bathroom, kitchen, living room.
The interior of the building.
Description of the building : The area of the apartment is 40m2
Located close to all services, Located in a quiet area, Located close to tourist attractions
Nearby distance to the sea, Parking for residents, Apartment interior.
The area around the apartment in Calpe
The area has many beautiful beaches that Costa Blanca is famous for. Therefore, it is undoubtedly an ideal location for water sports enthusiasts and people who like to bask in the sun, watching fantastic views. The city of Calpe will also delight with its magnificent symbol, the rock Penon de Ifach, a beautiful limestone rock growing out of the sea.
Calpe is characterized by beautiful beaches with fine sand and almost private bays, where you can enjoy the Mediterranean climate, as on the famous beaches of Arenal Bol, Cantal Roig Beach, El Racó and Cala El Mallorquí. In addition to mountain, sports and recreational areas, there is also nature and gastronomic tourism.
The seafront network of motorways provides easy access to other major cities such as Benidorm, Alicante and Valencia.
ID: PS-0115-GAB9 65,000 € Real estate area: 40 m2

Appartement in het centrum van Calpe, zeer dicht bij de zee
Mooi, gezellig appartement met een slaapkamer, gelegen in een rustige omgeving in het centrum van Calpe. Het appartement ligt dicht bij alle voorzieningen.
Interieur en uitrusting van het appartement
Het 40m2 appartement is gelegen in een gebouw met een lift in het centrum van Calpe. In het interieur van het appartement is er een slaapkamer, woonkamer, keuken en badkamer. De kamers in het appartement zijn gemeubileerd, klaar om meteen in te trekken. Bovendien wordt buiten parkeren aangeboden aan bewoners van het gebouw.
Appartement ideaal voor een of twee mensen die willen wonen in het centrum met gemakkelijke en nauwe toegang tot alle diensten.
Het te koop aangeboden pand bestaat uit:
slaapkamer, badkamer, keuken, woonkamer.
Het interieur van het gebouw.
Beschrijving van het gebouw: De oppervlakte van het appartement is 40m2
Dicht bij alle voorzieningen, gelegen in een rustige omgeving, dicht bij toeristische attracties
Nabijgelegen afstand tot de zee, Parking voor bewoners, Appartement interieur.
Het gebied rond het appartement in Calpe
Het gebied heeft veel mooie stranden waar Costa Blanca bekend om staat. Daarom is het ongetwijfeld een ideale locatie voor watersportliefhebbers en mensen die zich graag in de zon koesteren en een fantastisch uitzicht hebben. De stad Calpe zal ook genieten van haar prachtige symbool, de rots Penon de Ifach, een prachtige kalkstenen rots die uit de zee groeit.
Calpe wordt gekenmerkt door prachtige stranden met fijn zand en bijna privébaaien, waar u kunt genieten van het mediterrane klimaat, zoals op de beroemde stranden van Arenal Bol, het strand van Cantal Roig, El Racó en Cala El Mallorquí. Naast berg-, sport- en recreatiegebieden is er ook natuur en gastronomisch toerisme.
Het kustnetwerk van snelwegen biedt gemakkelijke toegang tot andere grote steden zoals Benidorm, Alicante en Valencia.
ID: PS-0115-GAB9 65,000 € Oppervlakte van het onroerend goed: 40 m2

Related Accommodation