General

A luxurious, detached villa located in the quiet urbanization of La Nucia in a very quiet place, equipped with a large terrace and a private solarium, from which a spectacular view of the sea extends.
Interior and equipment of the villa
The villa was built in 2004 and is maintained in very good condition and high standard. The residential part is spread over two floors and has a large living room with a gas fireplace and access to a beautiful terrace, two bedrooms with two bathrooms, a guest toilet, a fully equipped open kitchen and two bathrooms.
On the top floor there is a solarium with spectacular views
sea and mountains, and outside a private garden with an automatic irrigation system and a nice pergola.
The property put up for sale has:
Salon, open kitchen, dining room, two bedrooms, two bathrooms, toilet, solarium on the roof,
storage room, garden, garage, parking, access to the social pool.
The area around the Villa
The villa is located in the picturesque town of La Nucia, which impresses with amazing views of the mountains and because of its inland location, it never gets too hot.
The city has a family atmosphere and there are numerous parks and various tourist attractions, restaurants, bars and commercial premises.
The village has an easy connection to the coast where it can be reached within 10 minutes.
The uniqueness of this town gives unusual views of the sea, which changes its color depending on the time of day and season. There is no such color of the sea anywhere else in Spain. This is the most characteristic feature of the beach in nearby Albir. From the beach there are also views of the rock in nearby Calpe, Penon de Ifach.
While staying in Albir, it’s worth visiting the nearby tourist attractions, which are very close.
Ref.KZ-0053-AMV551DA €169.500 112 m2

Een luxe, vrijstaande villa gelegen in de rustige urbanisatie van La Nucia op een zeer rustige plek, uitgerust met een groot terras en een eigen solarium, van waaruit een spectaculair uitzicht op de zee zich uitstrekt.
Interieur en uitrusting van de villa
De villa is gebouwd in 2004 en wordt in zeer goede staat en hoge standaard onderhouden. Het woongedeelte is verdeeld over twee verdiepingen en heeft een grote woonkamer met een gashaard en toegang tot een prachtig terras, twee slaapkamers met twee badkamers, een gastentoilet, een volledig uitgeruste open keuken en twee badkamers.
Op de bovenste verdieping is er een solarium met een spectaculair uitzicht
zee en bergen, en buiten een privétuin met een automatisch irrigatiesysteem en een mooie pergola.
Het te koop aangeboden pand heeft:
Salon, open keuken, eetkamer, twee slaapkamers, twee badkamers, toilet, solarium op het dak,
berging, tuin, garage, parking, toegang tot het sociale zwembad.
Het gebied rond de villa
De villa ligt in het pittoreske stadje La Nucia, dat indruk maakt met een prachtig uitzicht op de bergen en vanwege de ligging in het binnenland wordt het nooit te warm.
De stad heeft een familiale sfeer en er zijn talloze parken en verschillende toeristische attracties, restaurants, bars en commerciële gebouwen.
Het dorp heeft een gemakkelijke verbinding met de kust, waar het binnen 10 minuten te bereiken is.
Het unieke karakter van deze stad geeft een ongewoon uitzicht op de zee, die van kleur verandert afhankelijk van het tijdstip van de dag en het seizoen. Nergens anders in Spanje is er zo’n kleur van de zee. Dit is het meest karakteristieke kenmerk van het strand in het nabijgelegen Albir. Vanaf het strand zijn er ook uitzicht op de rots in het nabijgelegen Calpe, Penon de Ifach.
Tijdens uw verblijf in Albir is het de moeite waard om de nabijgelegen toeristische attracties te bezoeken, die erg dichtbij zijn.
Ref.KZ-0053-AMV551DA €169.500 112 m2

Related Accommodation