General

Nice apartment with 3 bedrooms and 2 bathrooms with garage in the pleasant area of Xirles, near Polop.

You enter the floor directly to the living room which gives access to an open terrace with beautiful views of the mountains. The 3 bedrooms are double and the most important has its own bathroom. The other bathroom has a bathtub. The kitchen is American and is fully equipped.

This apartment is fully furnished and has hot and cold air conditioning in the living room and the bedroom. Including a parking space.

Xirles is a fairly quiet town with a few shops and a bar. Nearby is the town of Polop, where you can find all services.

Benidorm and Altea are a short drive away.      Ref: PO-9    € 119,500    90 m2

 

Mooi appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers met garage in de aangename omgeving van Xirles, in de buurt van Polop.

U betreedt de verdieping direct naar de woonkamer die toegang geeft tot een open terras met prachtig uitzicht op de bergen. De 3 slaapkamers zijn dubbel en de belangrijkste heeft een eigen badkamer. De andere badkamer heeft een ligbad. De keuken is Amerikaans en is volledig uitgerust.

Dit appartement is volledig ingericht en heeft warme en koude airconditioning in de woonkamer en de slaapkamer. Inclusief een parkeerplaats.

Xirles is een vrij rustige stad met een paar winkels en een bar. Vlakbij ligt de stad Polop, waar u alle voorzieningen kunt vinden.

Benidorm en Altea liggen op een klein eindje rijden.      Ref: PO-9     € 119,500     90 m2