General

Stylish, reformed Apartment in Benidorm is a fabulous location a few minutes walk from Plaza Triangular, Old Town and Levante beach. 

In a small building with the advantage of communal parking this apartment is handy for many of the resorts amenities and would make a great holiday home and is in a good location for rental potential.

There is 1 double bedroom, 1 shower room, an independent kitchen and a living/dining room.  The style of the Apartment in Benidorm gives it a nice light bright feel.

From this apartment one can stroll easily to enjoy the nightly entertainment in both Benidorm´s Old or New Town areas.

This apartment offers one of Benidorm´s most popular locations at a fabulous price, viewing recommended! 89.000 Euro

 

Stijlvol, gerenoveerd appartement op een fantastische locatie op een paar minuten lopen van de Plaza Triangular, de oude binnenstad en het strand van Levante.

In een klein gebouw met het voordeel van gemeenschappelijke parkeergelegenheid is dit appartement handig voor veel van de voorzieningen van het resort en zou het een geweldige vakantiewoning zijn en op een goede locatie voor verhuurmogelijkheden.

Er is 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed, 1 doucheruimte, een aparte keuken en een woon- / eetkamer. De stijl van het appartement geeft het een mooie lichte lichte uitstraling.

Vanuit dit appartement kan men gemakkelijk wandelen om te genieten van het nachtelijke amusement in zowel de oude als de oude binnenstad van Benidorm.

Dit appartement biedt een van de populairste locaties van Benidorm tegen een fantastische prijs, bezichtiging aanbevolen!

89.000 Euro

 

Related Accommodation

A beautiful, sunny three bedroom Apartment

Immaculate Apartment In Cala de Finestrat