General

Apartment on the first shore with sea view
A wonderful two-bedroom apartment with a social pool, located on the first shoreline with a fabulous view of the sea and the mountain Penon de Ifach.
Interior and equipment of the apartment
The flat is located on the 9th floor in a building with an elevator, the area of the apartment is 70m2. In the interior of the property there are two bedrooms, which in total have 3 beds, a living room with a dining area and an exit to the terrace and a separate kitchen equipped with household appliances. The apartment has one bathroom with toilet and shower. In addition, the apartment is equipped with air conditioning.
The property put up for sale consists of:
2 bedrooms, 1bathrooms, the kitchen, a living room with a dining area, terrace.
A bedroom with a double bed.
Description of the apartment
Located in the first coastline, Sea View, Close to tourist attractions, Near all services
Air conditioning, Swimming pool for residents, Lift, Kitchen interior
The area around the apartment in Calp
The apartment is located on the first coastline with very close access to the sea and the beach. The apartment has beautiful views of the sea and the symbol of Spain, the rock Penon de Ifach. The perfect location of the apartment means that the residents can enjoy close access to the sea and all the services that the city of Calp provides, shops, supermarkets, restaurants etc. There is also a fishing port and golf courses nearby.
ID: PS-0173-GSPRA45 180,000 € Area of the property: 70 m2

Appartement op de eerste oever met uitzicht op zee
Een prachtig appartement met twee slaapkamers en een sociaal zwembad, gelegen aan de eerste kustlijn met een prachtig uitzicht op de zee en de berg Penon de Ifach.
Interieur en uitrusting van het appartement
De flat bevindt zich op de 9e verdieping in een gebouw met een lift, de oppervlakte van het appartement is 70m2. In het interieur van het pand zijn er twee slaapkamers, die in totaal 3 bedden hebben, een woonkamer met een eethoek en een uitgang naar het terras en een aparte keuken met huishoudelijke apparaten. Het appartement heeft een badkamer met toilet en douche. Daarnaast is het appartement voorzien van airconditioning.
Het te koop aangeboden pand bestaat uit:
2 slaapkamers, 1 badkamer, de keuken, een woonkamer met een eethoek, een terras.
Een slaapkamer met een tweepersoonsbed.
Beschrijving van het appartement
Gelegen in de eerste kustlijn, uitzicht op zee, in de buurt van toeristische attracties, in de buurt van alle voorzieningen
Air conditioning, Zwembad voor bewoners, Lift, Keuken interieur
Het gebied rond het appartement in Calp
Het appartement is gelegen aan de eerste kustlijn met zeer nauwe toegang tot de zee en het strand. Het appartement heeft een prachtig uitzicht op de zee en het symbool van Spanje, de rots Penon de Ifach. De perfecte locatie van het appartement betekent dat de bewoners kunnen genieten van directe toegang tot de zee en alle diensten die de stad Calp biedt, winkels, supermarkten, restaurants enz. Er is ook een vissershaven en golfbanen in de buurt.
ID: PS-0173-GSPRA45 180,000 € Oppervlakte van de woning: 70 m2

Related Accommodation